Over ons

Maatwerk oplossingen voor uw technische probleem.

Wij richten ons niet specifiek op één tak van de elektrotechnische installaties maar juist op de diversiteit van de verschillende werkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuwe installatie ontwerpen, het vervangen van een bestaande installatie, het leveren en installeren van zonnepanelen en autoladers, nieuwe verlichting of schakelmateriaal, bij ons bent u aan het goede adres.

Vriendelijk, vakkundig en snel. Zeer tevreden! Geen cent teveel betaald voor deze service. Heb het telefoonnummer van Van Eijk op mijn meterkast geplakt!

Benso, Nieuwersluis

services

Nieuwbouw

Wij kunnen met u meedenken over de elektrische installatie van een nieuw te bouwen object, daarna kunnen wij dit met een CAD tekening uitwerken.

Onderhoud

Voor onderhoud of uitbreiding van een  bestaande installatie kunnen wij een passende oplossing aan bieden. Ook voor een NEN1010 keuring of advies voor onderhoud van een pand.

Storingen

Voor storingen van de elektrische installatie kunt u terecht bij ons.

Vandaag de dag is een elektro technische installatie niet meer in vergelijking met vroeger waar er in de meterkast max 2 of 3 stoppen te vinden waren.

Tegenwoordig is een groepenkast met meer dan 10 groepen een normaal gemiddelde. Alle groepen achter een aardlekschakelaar en dan komt de beveiliging van panelen en autoladers nog bij.

Om de stroom zelf te produceren bieden wij ook mooie oplossingen en kunnen we advies over uitbrengen. Ons huismerk is hierbij Denim panelen met Solaredge Omvormers en Optimizers.

Of de combinatie van Denim zonnepanelen met Enphase micro omvormers.

Om uw Elektrische Auto laden is er een reeks aan laders te verkrijgen wij bieden meestal een lader van Alfen aan. Bv. de Eve Single Pro-Line. In samen werking met Van Leeuwen oplaad bieden we totaal service. Ook online.

Thuis werken vergt veel van het bereik en bedrijfszekerheid van de WIFI. hiervoor kunnen we een goed en zeker WiFi netwerk opzetten.

Ons bedrijf is een gecertificeerd bedrijf volgens de InstallQ en zijn aangesloten de branchevereniging voor installateurs de Techniek Nederland.

Op ons werk zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk van toepassing. De algemene voorwaarden liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek direct kosteloos verzonden.